Melyik egyetemen, vagy fősulin tanuljak, ha engem az egészséges életmód, a vitaminok, a krémek, az emberek szépségével kapcsolatos tanácsadás érdekel?
Én nem birom a vért, szóval nem lehetek bőrgyógyász, mert ahhoz ugye kell általános orvosit végezni (a másik az, hogy nem vagyok jó kémiából). Engem folyamatosan az érdekel, hogy milyen krém mit tartalmaz, az emberre kifejtett hatásai pl. a gyümölcsöknek, a gyógyteáknak. Szivesen beszélgetnék az emberekkel ezekről a dolgokról, hogy például miket használjanak a bőrükre, mivel ápolják, de mégsem szeretnék kozmetikus lenni, mert többre szeretném vinni. Ne értsetek félre, a kozmetikus egy szép szakma, de ha ott beülnek a székbe "kis barbi babák", akik csak a külsőségek hívei, az tuti nem tetszene. Nekem olyan szakma, vagy diploma kell, amivel az embereket terelgetni tudom, tanácsokkal ellátni stb. és gondolkoztam azon, hogy életmódtanácsadó, de azok kb az interneten osztogathatják csak az észt. Én sem mennék el egy ilyen szakemberhez, mert az életem én irányítom, és nem fizetnék senkinek sem azért, hogy az ő életvezetési tanácsait megfogadjam, meg az ő általa előírt életmódot folytassam. Ebből nem is lehetne megélni!
Ötletek?
(Csak azért írok ide, mert tanácstalan vagyok.. hiába nézegetem a Semmelweis Egyetemet a felvi.hu-n , nem tudom pontosan, hogy melyik alapszak lenne a hozzám passzoló.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!