Holnap írom az első ZH-mat egyetemen! Tanuljak éjjel vagy inkább aludjam ki magamat? Mennyire nehéz egy ZH, mennyire sokat kell tanulni rá?
4 óra anyagából írunk marketing ZH-t holnap. Tanultam rá valamennyit,de nem tudom,elég lesz-e a 2eshez.
Szerintetek tanuljak éjjel,vagy aludjam ki magam? Melyik jön jobban a holnapi ZH-nál?:D
Erre így nem lehet válaszolni, ez olyan, mintha a gimiben kérdeznéd, hogy "mennyire nehéz egy dolgozat"? Ez nyilván tanár és tantárgyfüggő. Nekem volt olyan zh-m ami 15 percig tartott és kb fél oldalas volt, de olyan is amit 2,5 órán keresztül írtunk és durvább volt mint bármelyik vizsga a vizsgaidőszakban.
Ezt majd idővel megtapasztalod, hogy melyik tanár mennyit követel egy zh-n, de én azért az elsőre felkészülnék rendesen a helyedben, hogy ne érjenek meglepetések. Ha eddig tanultál, és kb tisztában vagy az anyaggal, akkor feküdj le időben, és aludd ki magad. Ha viszont még nem sokat tudsz és a nagy része homályos, akkor tanulgasd még (és a zh előtt is nézd át).
Na túl vagyok életem első ZH-ján :) köszi a tanácsokat!
úgy érzem,nem lett rossz. Sokkal egyszerűbb volt,mint amire számítottam.:D Jövőhéten pedig 3 ZH-t írok,arra is van bőven tanulnivaló... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!