Ezek jók lehetnek?

Figyelt kérdés

[link]

Elég nehezen megy a tanulás de ami a legjobban zavar az hogy a matek meg fizika megy nehezen fizika még jobban de a matekkal sokszor szenvedek pont 2-es vagyok. Úgy érzem nincs logikus gondolkodásom szerintetek ha ilyeneket fogok csinálni akkor lehetek jobb?

Olyan helyen tanulnék továb ahol kell matek meg fizika is

2013. jan. 16. 22:41
 1/2 A kérdező kommentje:
de küldhettek jobbakat is
2013. jan. 16. 22:49
 2/2 noema válasza:

Ezek leginkább mechanikus feladatok, a matekhoz kevés közük van. Bár közvetetten persze hatnak rá, hiszen ezek a készségek mindennek az alapjai, de szerintem ez nem elég. Érdemesebb régi tankönyvekből könnyebb matekpéldákat megoldanod. Elsőre talán megkérhetsz valakit, hogy magyarázza el a megoldás menetét addig, amíg teljesen meg nem érted (le tudod vezetni magadtól).

A gyakorlat nagyon sokat számít: egy idő után tudni fogod, az adott feladattípusnál milyen módszerekkel kell/lehet próbálkozni. A középszintű érettségihez ez elég, az emelthez nem tudom, mi kell még, nekem az emelt feladatok elég ritkán sikerültek.

2013. jan. 17. 10:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!