Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gimibe vagy Szakközépbe menjek?

Gimibe vagy Szakközépbe menjek?

Figyelt kérdés
igazából nem is nagyon tudom mit csinálnak .Jegyeim alapján azt mondják határozottan gimibe menjek.Az erősebb?

2013. jan. 14. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Szakközép. Ott legalább tanulsz is valami használhatót, nem csak elkínlódsz négy évet általános dolgokkal, és szakközépből is mehetsz utána főiskolára, egyetemre.
2013. jan. 14. 19:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam. Arra is lennék kiváncsi ,hogy a tanáraim miért néztek rám furcsán mikor ezt mondtam?
2013. jan. 14. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha jól megy a tanulás, akkor szerintem gimi. Ott két idegen nyelvet tanulsz, és könnyebben tudsz felsőoktatásba menni. Ha mégsem szeretnél érettségi után főiskolára, egyetemre menni, 1-2 év alatt elsajátíthatsz valamilyen szakmát, de lehet, hogy csupán a nyelvtudásod is elegendő lesz egy állás elnyeréséhez.
2013. jan. 14. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Kolompár Achillesz-nek

ez mind igaz, de már a szakközépiskolában is tanulhat két idegen nyelvet, ha pedig 4 év gimi után elmegy 1-2 évre szakmát tanulni, akkor ugyanott van, mintha elment volna szakkközépbe

1.voltam

2013. jan. 14. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Viszont megvan az esélye, hogy főiskolára menjen. Persze szakközépből is mehet, de egy gimnázium általában jobban felkészít.
2013. jan. 14. 20:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Gimnáziumból többfelé tanulhatsz tovább, és könnyebben vesznek fel egyetemre vagy főiskolára.
2013. jan. 14. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!