Szakmai tapasztalat vagy Msc diploma?
Figyelt kérdés
Jelenleg dolgozok egy cégnél, meg vannak velem elégedve és én is velük. Most végzek a Bsc-vel (mérnökinfó) és gondban vagyok, hogy menjek-e msc-re. Egyik ötlet, hogy nem megyek, mert a szakmai tapasztalat jobban számít, mint az iskola, tehát ha pl. van 1 év gyakorlatom és egy msc, akkor kisebb az esélyem az elhelyezkedéshez, mint bsc és 2-3 év tapasztalat.
Másik ötlet, hogy menjek msc-re, mert ki tudja, mikor szűnik meg a cég, ahol most dolgozok és akkor már "vén" leszek ahhoz, hogy iskolapadba üljek ismét.
Aki volt hasonló cipőben, annak szívesem veszem a tapasztalait.
Köszönöm!
2013. jan. 14. 18:13
1/2 anonim válasza:
Nem voltam hasonló helyzetben, már csak azért sem, mert én még a régi, osztatlan, ötéves rendszerben végeztem az egyetemet. Viszont úgy gondolom, hogy MSc-re később is bármikor fogsz tudni jelentkezni, szóval ha nagyon jó helyed van most, akkor szerintem kár lenne ott hagyni.
2/2 anonim válasza:
Esetleg munka mellett, levelezőn Msc? egyébként szerintem is inkább dolgozz, a tapasztalatot nagyra becsülik, és később elvégezheted az msc-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!