Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 1 év alatt érettségi? Infoblokk?

1 év alatt érettségi? Infoblokk?

Figyelt kérdés
Ismeritek ezt az iskolát? Szerintetek le lehet tenni 1 év alatt az érettségit?

2013. jan. 10. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Attól függ hány kijárt osztályod van.

Én úgy tudom, hogy 1 év esti iskolában 2 tanévet járhatsz ki.

2013. jan. 10. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hát persze.én még a 10.-et is alig bírom elvégeznixD
2013. jan. 10. 10:08
 3/8 anonim ***** válasza:
ÉN csak 2. évesről tudok ha megvan a 10. osztályod. Nem hiszem, hogy egy év alatt meg lehetne, akkor egy félév alatt 2 évet kellene megtanulni.
2013. jan. 10. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
ahova én járok 2 év alatt el lehet végezni 4 évet...de képtelenséég legalábbis számomra:Dd
2013. jan. 10. 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Dehogy képtelenség csak tanulni kell, én is úgy csináltam utolsó.
2013. jan. 10. 10:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Eddig én is csak 2 évesről tudtam, de a napokban megtaláltam ezt az iskolát, ahol van 1 éves. Az utolsó válaszolótól kérdezném, aki szintén 1 évesbe járt, hogy mennyire volt nehéz, és plusz tantárgyak is voltak, vagy csak az érettségihez szükséges tantárgyak? (mármint volt pl. fizika, kémia, stb., vagy csak azok, amiből érettségizni szeretnél?) Már nem vagyok tini, felnőttként próbálkoznék meg vele, csak nem tudom mennyi az esélye, mivel már jó pár évet kihagytam...
2013. jan. 10. 11:08
 7/8 anonim válasza:
melyik az a suli amit talált? (ami 1 eves)?:)
2013. jún. 10. 23:25
 8/8 A kérdező kommentje:
2013. szept. 18. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!