Szerintetek ezekkel az eredményekkel hól tudnék elhelyezkedni?
Középszintű magyar:85%
Emelt szintű töri:91%
Középszintű matek:78%
Angol nyelv emeltstint:94%
Emeltszintű biológia:89%
középszintű kémia:92%
Plusz van két középfokú nyelvizsgám angolból és németből!
Ezek nagyon szép eredmények, de a hol az rövid o:)
Szerintem nézz körül a felvi.hu-n, ott mindent megtalálsz!
valahogy az emelt biosz meg az emelt töri nem jön nekem össze :D ha az emelt angol meg törit nézzük, egyből rávágnám, hogy anglisztika, de nem hiszem, hogy burger kingben akarsz dolgozni.
mi érdekel?
Ilyen helyesírás mellett ilyen eredmények... Érdekes. Kérdésedet se értem, ilyen érettségi eredményeid vannak és nem jelentkeztél egyetemre, hanem simán azzal akarsz elhelyezkedni? Csak mert a sima érettségiddel max mehetsz mosogatni külföldre.
De szerintem te csak álmodozol ilyen százalékokról max. :D
Érdekel a biokémia, talán lehetnék tanár stb.
Az előzőnek meg csak annyit, hogy a helyesírásommal nincsen semmi gond. A "hól"-ért akkor elnézést kérek.
Tavaly érettségiztem.
Idén gondolkodom, hogy mi legyen.
Az no problem.
Jogira nem akartam menni.
De talán a pénzügy és az orvosi az jó lenne.
Anglisztikának meg mi értelme?
as i told you nothing
ne magyar szakra menj
orvosira ennyivel nem vesznek fel
Az előzőtől kérdem.
Szerinted ezek nem jó eredmények?
Te egyáltalán leérettségiztél?
Nem akarom, hogy sértegessenek.
Csak azt szeretném, hogy segítsetek.
Amúgy az ismerőseim nagyon rosszakat írtak.
A fiatalság már nem tanul, úgyhogy nincs sok vetélytárs.
nem sértegetlek, csak olyan stílusban írok neked, mint te nekem. nem tudom mi sértőt találtál a mondandómban. az emelt szintűek meg a kémia eredményei nagyon szépek, nem tudom mikor mondtam, hogy nem.
én idén érettségizek, reményeim szerint ennél jobb eredménnyel (ismétlem magam: a tiéd sem rossz, de én nem arra megyek, hogy ellébecoljak egy évet, hanem hogy felvegyenek egy 2013 őszében induló képzésre).
az hogy orvosira nem vesznek fel szimpla tény, hiszen kémiából is emelt érettségi szükséges hozzá, nem elég a biosz. igen, mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!