Milyen iskola a Szent László (BP)? Mennyi pont kell a bekerüléshez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Szent László milyen, és mennyire jó suli? Nehéz-e bekerülni? 7. vagyok és elkezdtem keresni hová tudnék menni, egyiknek Szent Lászlót néztem ki. Azt beszámitják-e, hogy 7.-ben Matekversenyen Országosan 9. lettem (csapat, Bolyai). És ha Spec. Angolra mész, akkor lehet-e mellé Emelt matek (Esetleg Emelt Info) 3 dologból lettem 4-es félévkor (Biosz, Földrajz, Tesi). Többi 5-ös. Válaszotokat előre is köszönöm.2013. jan. 9. 19:03
1/4 anonim válasza:
Hát, azt nem tudom, de azt igen, h 40 pont felett kell írni a matekot és a magyart. Van egy matekverseny is, ahol ha benne vagy az első 5-ben, akkor úgy nézik, mintha a matek felvételit 100%-osra írtad volna.
2/4 anonim válasza:
Elég durván nagyon jó, év végére, ha lehet, vidd fel a bioszt, föcit 5-re, mert szükséged lehet rájuk. A felvételi 80 pont körül már jónak számít, de azért adj majd bele mindent. Kívánom, hogy sikerüljön. :))
3/4 anonim válasza:
nagyon jó iskola, és igen, nehéz bekerülni
szerintem a csapatversenyt nem számítják be, esetleg ha van szóbeli meghallgatás, vidd magaddal az oklevelet, és dörgöld az orruk alá, többet nem hiszem, hogy tehetsz
ha a speciális angol 0. évet jelent, erősen ajánlom, hogy ne tedd, mert úgy elszoksz a tanulástól, mint annak a rendje (kemény tapasztalat), és meg se éri
innentől csak a központi számít, azt próbáld meg össz 80-90%-osra megalkotni. ügyesen
4/4 anonim válasza:
A speciális angol is 4 éves, de szerintem semmi különleges nincs az angol szakokban, jó nyelvérzékkel simán tartasz ott mint egy angolos. És amúgy ha jól tudom, akkor van egy olyan szak, hogy emelet matek ÉS angol. :D Nagyon jó suli, nehéz bekerülni, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!