Eperke.65 kérdése:
Milyen erős a Debreceni dienes lászló iskola?
Figyelt kérdés
sziasztok Január 19én felvételizek a matektól félek:s és azt szeretném tudni,hogy milyen erős?és kb hanyas átlag kell?2012. dec. 26. 19:57
1/5 anonim válasza:
Magyarból nem felvételizel ?
Egy erős 3massal már felvesznek ahogy hallottam! De a szaktól függ meg hogy mekkora lesz idén a túl jelentkezés :) !
2/5 anonim válasza:
4-5-ös tanulókat vesznek fel. Én tavaly 48 pontos központival jutottam be ide. (bár tavaly nehéz volt a központi) Milyen szakra akarsz jelentkezni?
3/5 A kérdező kommentje:
de magyarból ís de a matektól félek!:s hát ugy hallottam hogy a felvételi eredményétől függ hogy mit választhatunk:) és nehéz volt a központi?:)
2012. dec. 28. 08:06
4/5 anonim válasza:
szia :D egy erős 3,5-től felvesznek :) meg egy 45-50 ponttal :)
5/5 anonim válasza:
lnis odamek áltira jösz? Általánosra jösz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!