Nagy László Ált. Iskola és Gimnázium milyen? (Bp.20. ker. ) Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 17:01
1/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy jó tanuló. A húgom felvételizett most, az ő osztálytársnőjét felvették oda 2-es matekkal...
2/6 anonim válasza:
1996-ban végeztem ott. 1992-ben még afféle feltörekvő félelit gimi volt, most leszállóágban lévő fos hely, ahogy hallom. Akik jók voltak, elmentek.
3/6 A kérdező kommentje:
17:11
2es matekkal? szerintem az protekció volt... bár nem tudhatom
köszi a válaszokat amúgy, engem oda vettek fel (kb. átlagban olyan 4es tanuló vagyok) és örültem neki hogy felvettek egy jó suliba... hát mostmár nem tudom, mindegy remélem azért jó lesz...
2011. ápr. 25. 00:02
4/6 anonim válasza:
Szia!
Hát , én voltam nyílt napon + órán( töri+ angol)
Nem volt rossz..nem a legjobb de nem is a legrosszabb..Viszont halálra untam magam az órán ..unalmasak voltak..és volt velem pár osztálytárs és szerintük is az volt.
5/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Milyen a nyelvi előkészítős osztálya?
Igaz,hogy kijönnek 2 nyelvvizsgával?
6/6 anonim válasza:
1992-ben is ezt hazudták. Talán az osztályunkból három embernek volt nyelvvizsgája. Nem kettő, egy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!