Szerintetek milyen a Szent László Gimnázium? És nehéz oda bejutni?
Figyelt kérdés
Már meg néztem látszatra szimpatikus, de hát lakva ismer az ember. A másik meg ,hogy a rajz tagozat része iránt érdeklődnék leginkább. Nehéz bejutni a Szent Lászlóba?2013. jan. 8. 21:15
1/9 anonim válasza:
Város? Ha Budapest konkrétan melyik?Egyet ismerek de nem írom míg nem tudom aze:D
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, a Budapesti Szent László Gimi. Ami Kőbányán van.
2013. jan. 12. 13:15
3/9 anonim válasza:
Nekem egy ismerősöm jár oda esti tagozatra, ott jórészt semmirekellők lakoznak, elmondása szerint, egyik legalazább iskola Bp-n a tagozat. A nappaliról sajnos nem tudok semmit mondani, szerintem keress egy erősebb gimnáziumot...
4/9 anonim válasza:
Egy olyan iskolát mondj, ahová csak zsenik járnak estire... :) Az estinek és a nappalinak itt nem sok köze van egymáshoz, mivel a nappalira igenis nehéz bekerülni, és a bennmaradásért is meg kell néha küzdeni. A rajz tagozatról nem tudok nagyon mit mondani, de a suli légköre nagyon jó. Megéri :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) Engem a nappali tagozat része érdekelne amúgy is :)
2013. jan. 19. 18:12
7/9 anonim válasza:
oda jarok..:) igaz,angol tagozatra, de tudom, hogy rajzra csak a legtehetsegesebb gyerekeket veszik fel, ha nagyon szepen rajzolsz, akkor bekerulsz (persze egy jo atlag meg felveteli sem hatrany)..:) amugy nagyon jo suli..:) ha krrdesed van,irj nyugodtan!:)
8/9 anonim válasza:
Nagyon drága a suli..?o_O Ha igen , nincs ösztöndíj..?:oo
9/9 anonim válasza:
Mi az, hogy drága? Állami iskola, ingyenes. :D
Egyébként szerény véleményem szerint a Szent László fantasztikus gimnázium. :) Én nagyon szeretek idejárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!