Szent László Gimnázium-ról mit tudtok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék ebbe a gimibe járni a tömegkommunikáció tagozatra.Szerintetek lenne esélyem bekerülni? 4,5 feletti átlaggal rendelkezem.Magyar irodalomból kitűnő vagyok bár a matek nem az erősségem.Az olyan 4-es körül van.E-melett nagyon sok 4-esem is van.A tehetséggondozói feladatokat otthon gyakorlom és kisebb hibákkal sikerül megoldanom.Sok versenyen indulok(bár nem tudom ezt figyelembe veszik-e) Kérlek írjatok mindent le amit tudtok a suliról és,hogy lenne esélyem-e! Köszi előre :))2012. nov. 27. 21:29
1/4 anonim válasza:
Nagy esélyed van rá, hogy bekerülj szerintem, csak figyelj oda a központinál, és a versenyeredményeket mindenképpen vigyed majd el a szóbelire. Én is tömkomos vagyok, mondjuk még csak kilencedikes, de imádom :D Sok feladat van már első évben is, de jó beosztással van bőven szabadidőm is.
2/4 anonim válasza:
Én nagyon szeretek a Szent Lászlóba járni, immáron harmadik éve. :)
Kemény iskola, és küzdeni kell a bennmaradásért, de megéri szerintem. :)
Egyébként az OKTV-eredményei alapján a 7. legjobb budapesti középiskola.
3/4 anonim válasza:
Negyedikes tömkomosként csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. :D
4/4 Réka.^^ válasza:
Bőszen ajánlom.:)) Igaz, én infós vagyok, de az osztály másik fele tömkomos, és Ők nagyon szeretik.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!