Programtetvező informatikusként nehéz lenne elhelyezkedni?
Már régóta az a vágyam, hogy programtervező informatikusként tanuljak egy egyetemen, szeretem a matekot, az infót még jobban, szabadidőmben szívesen írok kisebb progikat, tanulgatok nyelveket, nézek útmutatókat programozásról, egyszóval másként el sem tudnám képzelni magam a jövőben, mint programozó.
Bár még csak harmadikos gimis vagyok, lassan választani kell. Szüleimmel már beszéltünk párszor erről, de anyukám azt mondja, hogy nem lenne valami jó választás, mert telített ez a szak, és hogy nehéz vele elhelyezkedni.
Nem mondom azt hogy hülyeség, csak egyszerűen nem fér bele a fejembe. Már csomót keresgéltem utána a neten, és sokszor látom azt hogy a frissen végzett programozókat szívesen alkalmazzák a munkahelyek, meg hogy elég jól is keresnek. Meg még annyi: van olyan hely, ahol könnyű elhelyezkedni?
Ti mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!