Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fizika és informatika alapokka...

Fizika és informatika alapokkap milyen továbbtanulási lehetőségeim vannak, milyen szakmát tanulhatok, "mi lehetek ha nagy leszek"?

Figyelt kérdés
16 éves gimnazista vagyok, erős iskolába járok és semmilyen ötletem sincs a jövőmre nézve. Szeretnék mindenképpen továbbtanulni egyetem/főiskola téren, egy olyan szakmát szeretnék, ami jól fizet és lehetőleg nem rühellem minden másodpercét, de ehhez lehetőségek kellenek. Nem tudom mik jöhetnének szóba. Matek, fizika, informatika, történelem és az idegen nyelvek tanulásában jeleskedek, ezeket tartom erősségeimnek. Emelet szintű fizika, vagy infó esetén mi lehetek, mire szakosodhatok?
2013. jan. 6. 20:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Programozó, informatikus mérnök, villamos mérnök, gépészmérnök.
2013. jan. 6. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!