Informatika mellé a jog vagy a közgáz a jobb választás?
A közgáz jobb lenne info mellé, a jog elég távol áll ettől a területtől, szerintem. Ha megy a reál, akkor mindenképpen! :)
Én jogot tanulok, ügyvédnek készülök, egyéni vállalkozói pályára, de az informatika lett volna a másik opció, ha nem lennék hülye a reálhoz, tényleg érdekes mindkettő. De érdemes inkább egymáshoz közel álló szakpárt választani, ha 2 diplomát szeretnél.
MA szakra nem gondoltál? Lehet, hogy az sem lenne rossz, bár nem tudom, hogy az info szakterületen milyen MA-k vannak és téged érdekelnének-e. :)
Kedves első!
Köszi a választ. Lehet, hogy rosszul tudom, de az infokommunikációs jogi területnek nem a médiainformatikához van köze? Vagy pl. egy informatikai igazságügyi szakértőnek nem ez a két végzettség szükséges? Nem hinném, hogy annyira távol állna az informatika meg a jog, de lehet, hogy én gondolom rosszul.
Humán és reál oldalam is van, szeretem a matekot, de pl. az irodalmat is, egyedül a fizika necces.
MA szak levelezőn nagyon messze indul csak, Budapest közel lenne, de ott csak esti van, az is évente indul, keresztfélévben az ÓE-n. Tehát várnom kellene több, mint egy évet a jelentkezéssel, ráadásul nem biztos, hogy heti 3-4 délután ott tudnék lenne, így pedig nincs értelme jelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!