Menni fog-e a közgáz?
Figyelt kérdés
Tavaly 4-es, 5-ös voltam matekból ebben az évben egy kicsit rontottam.
Azt tudom hogy sok matek kell, de nagyon ásznak kell lenni?
Gazdálkodási és Menedzsment szakra szeretnék menni
2012. dec. 9. 08:33
1/7 anonim válasza:
Menni fog :)
Én is GM-re megyek jövőre. Enyhébb a matek, mint mondjuk egy pénzügyön vagy egy gazdaságelemzőn. Ahogy néztem kis deriválás, integrálás és hasonlók vannak, nem kell annyira félni tőle.
Hova mész amúgy?
2/7 anonim válasza:
Én gazdmenen vagyok, a középsulis matekhoz semmi köze nincs az itteninek. Első óra kb felén átvettük az összes függvényt, aztán jött a deriválás, ami ugye középsuliban általában nincs, csak akkor találkozol vele ha matekfaktos vagy. Deriváláson kívül van integrálás, szintvonal függvények, területszámítás(nem a középsulis), gazdasági számítások, számsorozatok, függvények határértéke. Annyira nem vészes, csak nagyon időigényes.
3/7 anonim válasza:
én középszinten érettségiztem tavaly 96% lett a matekom. Most vagyok első éves, de vért izzadtam matekból. Hiába mentem úgy a zh-kra hogy mindent tudok, úgyi 30-40% lett. Javítóval sikerült megkapnom tegnap a 2est.. Elég kemény egy középszintű érettségihez képest. Jövőre viszont már a legtöbb helyre kötelező felvételi tárgy az emelt matek
4/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy jövőre csak Alkalmazott kgazdaságtanon és gazdelemzőn lesz kötelező matek emelt...
5/7 anonim válasza:
a legtöbb közgáz szakra kell már,ha nem mindre. De felvin fent is van
6/7 anonim válasza:
közel sem kell az összes közgázos szakra.
Alkalmazott gazdaságtan és gazdaságelemzés. Erre a kettőre csak.
7/7 anonim válasza:
Amit a többiek írtak előttem a tananyagról, arra számíthatsz, bármelyik suliba mész. Az, hogy a tanároknak a szivatás a céljuk, vagy az, hogy inkább segítsék a diákokat, iskolánként eltérő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!