Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen a debreceni egyetem...

Milyen a debreceni egyetem kozgazdasag tudomanyi kara?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 13:29
 1/9 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem a kerdesbol, hogy miutan elvegzem pontosan milyen munka lehetosegek vannak?
2009. aug. 27. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha van ismerettséged akkor talán lesz munkád, viszont ha nincs akkor mehetsz munkanélkülire mivel ez a szakma is túltelített mint a szemét.
2009. aug. 27. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem jelzi az egyetem színvonalát,hogy Hajdú-Bihar megyei vagyok,de életemben nem hallottam arról,hogy Debrecenben van Közgáz. Pedig nem faluban élek hanem nagyvárosban.
2009. aug. 27. 19:02
 4/9 A kérdező kommentje:
utolso hozzaszolo bocs de ez nem valasz a kerdesemre!
2009. aug. 27. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
De válasz rá. Ez egy telített szakma,mint minden olyan amit az utóbbi években nagyon felkaptak. Ezért nem érdemes olyan helyen tanulni aminek nincs hírneve. Ebből kifolyólag valószínűleg mind a gyakorlat mind a képzés színvonala elég lapos. Csak tudni kell a szöveget értelmezni és máris válasz lesz a kérdésedre.
2009. aug. 27. 20:46
 6/9 A kérdező kommentje:
igen , de ismert szak, fenn van az egyetem honlapjan, nem mastol hallotam valami szedett vetet t embertol, hanem ott olvastam,mind1 nem is az a lenyeg hanem a kerdesem amit feltettem.
2009. aug. 28. 00:13
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Drágaság...

Alap, hogy fent van a honlapon, vagy neked ez elég? :D

Egyébként pont az lett volna jó, ha "szedett-vedett" embertől hallasz róla,mert akkor legalább ismeri valaki.

Röviden: nem érdemes.

2009. aug. 28. 20:19
 8/9 anonim válasza:
Manapság szinte minden egyetemen van mindenféle képzés, legalábbis általánosak, mint a közgáz, bölcsész, jogi mindenképpen, mivel ezekhez nem szükség háttérintézmény, laborok, felszerelések. Szinte nincs is suli, ahol nincs közgáz, így ezzel vigyázni kell, mert alapból egy telített szakma már, s sok cég ezért a diplomaszerzés helyét nézi, amíg nincs mögötted elég tapasztalat, s ezen a téren, közgázból még pest az etalon.
2009. aug. 30. 00:13
 9/9 A kérdező kommentje:

koszi utolso hozzaszolo :) csak nekem nehezkess lessz,mivel Szatmaron lakok, es nem szeretnek itt Romaniaba egyetemre menni mert a szintje egyenlo a nullaval, ezert probalnam meg a hataron tul, ami nincs is messze 100km -re van tolem Debrecem.

Mar atgondoltam a szakot, a turizmus-vendeglatas szakot valasztom,aztan remelem be is jutok majd jovore :).

Minden valaszolonak koszonom segitseget meg annak is aki gunyosan irt.

2009. aug. 31. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!