Melyik középiskolába menjek? :/
Figyelt kérdés
Most leszek 8-os, és éppen aktuális kérdés a "Hova menjek továbbtanulni?" Eddig a Madách volt szimpatikus, és csak jót hallottam róla mostanáig... Ma megnéztem a már feltett kérdéseket ezzel a sulival kapcsolatban és itt meg szinte csak rosszat hallok róla... Egy kicsit meginogtam... A többi suli amire eddig gondoltam azok a Wörösmarty (bár erről is rosszat hallottam), és a Karinthy (erre meg azt mondták, hogy nagyon nehéz) Teljesen tanácstalan vagyok... Légyszíves cáfoljátok meg a Madách rossz hírét :D2009. aug. 26. 14:37
1/9 anonim válasza:
bocsi, ezek a sulik hol vannak?:D
3/9 anonim válasza:
Ha a pesti Madáchról beszélsz, akkor meg kell cáfolnom a rossz hírét :D Több ismerősöm járt oda, nagyon szerették a tanárokat is, és kb. mindenki felvettek egyetemre/fősulira az osztályából. Arról nem is beszélve, hogy jó a közösségi élet.
Ha a drámatagozatos Vörösmarty-ról beszélünk, hát akkor... Oda elég sok sznob ember jár, teljesen más világban él a többségük :S
Karinthy-ról nem hallottam semmit.
4/9 anonim válasza:
Akkor neked a Vörösmarty tökéletes lesz!:)
5/9 A kérdező kommentje:
1. Madách: VII.ker , Vörösmarty VIII.ker, Karinthy XVIII.ker
2. Budapesti vagyok IX.kerből
3. Köszönöm a korrekt válaszod :)
4. Ha sznobság miatt gondolod, hogy a vörösmarty nekem való akkor miből veszed, hogy esetleg sznob vagyok? :D
2009. aug. 26. 15:49
6/9 anonim válasza:
14:44-es vagyok. A sznobságot úgy értettem, hogy sokszor téma az, hogy ki milyen ruhát visel, hol volt a hétvégén, mennyit költött, stb. Az ország egyik legjobb drámatagozatos sulija- nehéz bekerülni. Jó a tanári gárdája, csak túl sok az "anyuciapuci pici lány/fia" ember.
7/9 A kérdező kommentje:
Értem... A a 4. válaszolónak céloztam a kérdést, hogy mit értett azon, h "az a suli akkor pont nekem való" :D Amúgy a Madáchról azt is hallottam, hogy annak is van valami színészetis beütése, erről tudsz valamit? :)
2009. aug. 26. 21:50
8/9 anonim válasza:
A Madáchot én is megcáfolom! :) Ugyan most vagyok 8.-os, de járok oda előkészítőre. Az iskola nekem nagyon tetszik, szép. A tanárok, akik tanítak az előkészítőn szintén jófejek. Nekem nagyon szimpatikus suli. :) Szorítsatok, hogy fölvegyenek. :D
9/9 anonim válasza:
Menj a Madáchba:D az van hozzád a legközelebb..:) meghát ha neked szimpatikus volt,akkor lehet h. tényleg jó is lesz neked.Én így vagyok egy győri sulival.Nagyon szimpatikusak a tanárok is,sosem hallottam rosszat az iskoláról.És én oda szeretnék menni,ha törik,ha szakad..de sajnos nem biztos h. felvesznek,bár nem rosszak a jegyeim:P(ez már off volt,bocs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!