Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha orvosira szeretnék menni...

Ha orvosira szeretnék menni akkor mely középiskolába menjek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 21:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem számít a középiskola csak majd a fakultációk 11-12.-ben és az érettségik.
2010. ápr. 24. 21:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Mindegy. De lehetőleg olyanba, ahol van normális biológia és kémia/fizika oktatás. (Ne olyanba, ahol csak egy évig van pl..). Előny, ha biosz-kémia tagozatos a suli.
2010. ápr. 24. 22:14
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,de vki konkrétan tud vmi jót?:):P
2010. ápr. 24. 22:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Magyarország azért annyira nem picike. Esetleg ha betájolod hova valósi vagy...
2010. ápr. 24. 22:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értek azzal egyet, hogy nem számít és mindegy a középiskola. Igenis számít, mert ha normális gimibe jársz, akkor felvesznek elsőre és nem kell kihagynod egy évet. Én egy béna suliba jártam, esélyem sem volt, hogy felvegyenek. Kihagytam egy évet, ezalatt magántanárhoz jártam, nem merem kiszámolni, hogy mennyi pénzt fizettünk nekik. Ezzel szemben egy jó gimiben teljesen felkészítenek.

Én csak Szegedet ismerem, ott a Radnótit ajánlom.

2010. ápr. 24. 22:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért írtam amúgy, hogy olyat keressen, ahol jó a biológia-kémia oktatás, vagy tagozatos.

Szegeden a Radnóti mellett még a Ságvári is jó. Mindkét suliból elég sok évfolyamtársam van orvosin:)

2010. ápr. 24. 22:39
 7/14 A kérdező kommentje:

Pest megye..

de szerintem mind1 ha jövőmről van szó ,meg persze ott a kolesz is..

2010. ápr. 24. 22:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha pesti vagy akkor Fazekas, Eötvös, Veres Pálné... Válogass. ezek jó gimik, e ha jó tanuló vagy a megfelelő tárgyakból és jó az érettségid, akkor akármelyik putriból is bejuthatsz.
2010. ápr. 24. 22:44
 9/14 A kérdező kommentje:

köszi srácok..majd megnézegetem:)

am mik ott a feltételek?szigorúan nézik a jegyeket?mert nekem biosz;4 kémia;4 fizika;4 matek;2

2010. ápr. 24. 22:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
5-ösnek kell lenned. Eleve csak 400 pont felett juthatsz be ami vagy egy szín ötös érettségi vagy egy nagyon jó felsőfokú érettségi. + nyelvvizsga
2010. ápr. 24. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!