Mi legyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy merre menjek továbbtanulni, nemsokára viszont faktot kell választanom!

Választott érettségi tantárgyként mindenképpen földrajzot szeretnék. Ajánlanátok szakmákat? Matek, fizika, kémia nem érdekel. Inkább humán dolgokat szeretek. Nyelvtant a legjobban, de a gazdaságföldrajz is mostanában érdekel...

15/L

2012. dec. 21. 12:23
 1/2 anonim válasza:
meteorológus, éghajlatkutató, geológus, etnográfus, morfológus. stb. ezek amik erősen kapcsolódnak a földrajzhoz, de ezeknek van némi közük a fizikához és esetleg a kémiához is. ha nyelvtant szereted: nyelvész esetleg, ha a törit:történész, az is humán tárgy. és valamennyira kapcsolódik is a földrajzhoz
2012. dec. 21. 14:30
 2/2 A kérdező kommentje:

azért ennyire nem szeretem a földrajzot, csak a gazdaságföcit... az ilyen éghajlatos dolgokat nagyon nem szeretem. :/

de azért köszi. :)

2012. dec. 22. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!