Mi legyek, ha "nagy" leszek?
Figyelt kérdés
20 eves vagyok most. Erettsegi utan kijottem Angliaba, hogy probaljak penzt gyujteni a tovabbtanulasra. Az elmult ido alatt nagyon sokat gondolkodtam, hogy megis minek tanuljak de jelenleg semmi otletem sincs :S Erdekelt a rendezvenyszervezes, a mixer, a gyogyszertari szakasszisztens de egyik se olyan, hogy szivesen tanulnam. Mit gondoltok mi az a szakma a mai vilagban ami akar otthon akar itt Angliaban helyt allna? Amivel el lehet helyezkedni es viszonylag normalis fizut is lehet kapni? (Tudom, hogy ez az en dontesem de kivancsi vagyok masok velemenyere is)2012. dec. 11. 22:22
2/10 anonim válasza:
Leírhatnád, mit szeretsz csinálni, és mi érdekel. Amúgy meg Angliában elsősorban elvileg az angolokat veszik fel, Magyarországon meg azt, akinek van protekciója. Viszont nem értem, mi tetszik neked például a gyógyszertári szakasszisztensben, de ez a Te dolgod, csak azt nem értem, ha már vagy annyira bevállalós, hogy kimentél Angliába, és nyilván akkor beszéled is a nyelvet, akkor miért nem mersz valami merészebbet megálmodni magadnak. Az egyetemi képzések nem is érdekelnek?
3/10 A kérdező kommentje:
Erdekeltek, de eszmeletlen dragak meg ugy is. h lenne ra esetleg penzem... Allamilag tamogatottra meg nem hiszem h. felvennenek... Igazabol erdekel a divat ( nem ez nem ilyen hobbi szinten plazacica modon, hanem komolyan)lakas dekoralasa,emellett titkarnoi szakma is erdekelt ( fel evig tanultam is, de nem jott be)
2012. dec. 11. 22:37
4/10 anonim válasza:
22 éves koráig az embernek ingyenesek az okj képzések. 23, ha évvesztes vagy. Szóval neked nem kell nézned az árakat - persze egyetemen más a helyzet.
5/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom, de esetleg a bejaras vagy alberlet miatt kellene ugyan ugy a penz...
2012. dec. 11. 22:50
6/10 anonim válasza:
És most mit csinálsz Angliában? Nem dolgozol?
7/10 anonim válasza:
Mintha itt sem lennék!Egy ápolói végzettséggel könnyen el lehet itthon is és külföldön is helyezkedni
8/10 A kérdező kommentje:
Olvastam az apolot! Elnezest, hogy nem reagaltam ra. Tudom, hogy el lehet vele helyezkedni, de egyaltalan nem vonz az a terulet, emellett rosszul vagyok a vertol.
De dolgozok, konyhai kisegito vagyok emellett masodallasban neha automosban is dolgozok.
2012. dec. 12. 00:06
10/10 A kérdező kommentje:
Nem irtam, hogy nincs. Van penzem, de akkor se szeretnem olyanra elkolteni amit nem szivesen tanulok csak "kenyszerbol" vagy mert nincs mas lehetoseg.
2012. dec. 12. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!