Milyen iskolába menjek gimnázium után? Mi legyek ha 'nagy' leszek?
Figyelt kérdés
Igazából van még időm ezzel a kérdéssel foglalkozni, de én már mostanában erre gondolok. Nekem elég olyan munka, amivel meg tudok élni, de azért jól keressek. Olyan, ahova nem nehéz bekerülni (mármint az egyetemre, vagy ahol ezt tanulom majd) szóval pl. nem jogász. Szerintem jó a nyelvérzékem, három nyelvet tanulok most, és mindhárom jól megy. A humán tárgyakból ötös vagyok a reálból 4. Érdekel a biosz is, de az iskolánkban elég rosszul tanítják. Most még csak egy képet akarok kialakítani, hogy tényleg, mi is akarok lenni? Nem tudom. Ha valaki esetleg tudna példát mondani vagy ilyesmi, azt megköszönném. 16/L2012. dec. 18. 11:31
1/2 anonim válasza:
Ezt egyes egyedül neked kell érezned, eldöntened, hogy mi az amit nyugdíjig vagy akár azután is csinálni tudnál... Ráérsz még, van 2 éved, addig sok minden megváltozhat. De ha nem, akkor se kötelező egyetemre menni, menj egy évre külföldre, hátha addig érnek olyan impulzusok, amik változtatnak rajtad, a véleményeden. :-)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat :))
2012. dec. 19. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!