Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen az Ady Endre gimnazium...

Milyen az Ady Endre gimnazium Debrecen drama tagozata?

Figyelt kérdés
tapasztaltokat varok hogy mien a tagozat tanarok a kozosseg stb..
2012. dec. 16. 20:00
 1/1 anonim ***** válasza:

üdv :)

valszegmár kicsit elkéstem de íme a vélemény:

én abban a suliban vagyok A osztályos . azaz a hat osztályos képzésben veszek részt. ha valakivelközlöm hogy ady-s vagyok az első kérédse mindenkinek: ugye nem drámás? . ez a külső szemlélődők véleménye kb.

én hogy velük vagyok együtt?

jó. sok tanárral szinte baráti viszonyban vannak. söröznek együtt. bár az egész suli ilyen kb. a diákok és tanárok kapcsolata nagyon közvetlen. de mivel a drámások kb dupla annyi időt töltenek a suliban mint a többiek ezért még szorosabb. az osztálytársak is sokkal jobban ismerik/szeretik egymást. hát a tánc órákon pl megkell bízni a másikban meg ugye kb az egész napukat együtt töltik. megszeretik egymást.

szeretem mert mindig van aki hülyébb mint én. multkor egy darabban vettek részt a drámások és előtte hetekg görkoriztak a folyosókon hogy a színdarabban jól menjen. random énekelnek táncolnak mondanak verset.

nem bírom: sok a ripacs. de szerencsére általába kedvesek szóval eltudom viselni. buták sajnos. a legtöbb. ők táncolnak érzelmeket fejeznek ki. rajzolnak. énekelnek. és kb más órájuk nem is nagyon van. nem is fejlődnek úgy nem is tanulnak annyit. nem birom hogy kivételeznek velük. persze ha drámás lennél neked az jó lenne. a művészeti vezető hatalmas dráma párti szóval kb minden nekik megy.

szerintem öszességében jó. ha érdekel a dolog mindenképp megéri és jó képzést kapsz. már ami a drámát illeti. onnan nem kerülnek ki atomfizikusok :)

2014. dec. 11. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!