Ha 2 éve érettségiztem és nincs még emelt érettségim, akkor esélyem sincs már egyetemre járni?
Sziasztok!
Olvastam ezt amit mindenki linkel: [link]
jóformán minden szakra kell emelt érettségi. Erről még szó sem volt 2 éve, és én csak középszinten érettségiztem mindenből.
A szakra ahova mennék 2013 szeptemberében, ahhoz középszintű érettségivel is elég lenne a pontom, de, ha kell emelt szintű akkor meg már nem is tudok sehova sem jelentkezni.
Egyedül 2 év után nem tudnék emeltezni semmiből,igaz, hogy 4-5ös érettségim lett anno, de egy emelttel csak lerontanám, és pontok szerint sokkal rosszabbul járnék, mert egy 2-es emelt elég rossz egy 5ös középhez képest.
Biztos, hogy nekünk is kötelező visszamenni a régi sulinkba és emeltet tenni? Vagy ez csak a 2013ban érettségizettekre vonatkozik?
Nem minden szakhoz kell csak a felsoroltakhoz.
Igen ha a kiválasztott szakodhoz kell emelt akkor neked is kell emeltet csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!