Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 8 eve erettsegiztem, es most...

8 eve erettsegiztem, es most szeretnek egyetemre jarni vagy turizmus vagy kommunikacio szakra. Fogalmam sincs hogy hogy kezdjek neki a keresgelesnek, melyik egyetemet ajanljatok?

Figyelt kérdés
Felsofoku angol nyelvvizsgam van,es az erettsegim atlaga 3-4es.. ha jol emlekszem.. :)
2009. márc. 4. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:

melyik városban laksz?? és medig mennél??

mert ha 8 éve akkor gondolom levelező tagozaton ( tehát hétvégén) végeznéd. ennek függvényében meg is lehetne nézni hol indul levelező akár támogatott

2009. márc. 4. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Nézd meg a www.felvi.hu oldalon. A korábbi évek ponthatárai alatt ki tudod választani milyen szakon szeretnél tanulni és máris kiadja hol indul a képzés. És megnézheted mennyi a pont.

Turizmus van a Kodolányin (KJF) Sz.fehérvár, Pest, Orosháza nappali, levelező és távoktatási tagozat is van.

Budapest Gazdasági Főiskola, csak távoktatáson,

Szolnoki Főiskola (távoktatás is), Heller Farkas Főiskola, Harsányi János Főiskola, Budapesti Corvinus Egyetem, Pannon Egyetem. Ha elvégzed a földrajz szakot, azt hiszem szakosodhatsz turizmusra (Szeged, Pécs, talán Debrecen és a többi)

kommunikációt tanulhatsz a Budapesti Gazdasági Főiskolán, Kodolányi János Főiskolán, Bármely egyetem. Nézz utána a felvin, a FISZ oldalán vagy a választott intézmény honlapján.

Remélem tudtam segíteni.

2009. márc. 4. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Van egy rossz hírem: felsőfokú intézménybe jelentkezést csak maximum 5 éves érettségivel fogadnak el, ha annál régebbi az érettségi, újra meg kell csinálni! Kérdezd meg bármelyik iskolában de a neten is biztos fennt van valahol.
2009. márc. 4. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:

ez az utóbbi miota van vagy lesz??

csak mert ismerek olyat aki tuti nem érettségizett ezért tavaly vagy előtte, és tuti több mint 5 éves..és tanul :O

2009. márc. 4. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem 3 éve mondta a középiskolai suliigazgató ahova jártam, illetve mondta nekünk órán, arra a kérdésre hogy szakma után mit csináljunk, és mondta ha tanulni akarunk még akkor 5éven belül helyezkedjünk el mert utána nem fogadják el az érettségit.

Levelezőn lehet hogy elfogadják utána is, de nappalin biztos hogy nem!

2009. márc. 5. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:
21%

felvételinél nem teszenk különbséget levelező és nappali között....

csak annyi a különbség hogy a régebben érettségizett annak másképp számolják a pontját...

sztem amit mondasz arra vonatkozik, aki az új rendszerben érettségizett.vagy csinálja. vagy fog...de

2009. márc. 5. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!