Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemi szakok vannak...

Milyen egyetemi szakok vannak ahol matek meg biologia a fobb tantargyak?

Figyelt kérdés
fizika, kemia kevesbe fontos szak

2012. dec. 16. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Én biológiát tanulok, de a matek csak egy féléves kurzus volt. Matek szakon meg nem bioszoznak.

Ugyan hallottam már biomatematikáról, de elég elvont tudománynak tartják, és az biztos, hogy alapképzésen nem fogsz ilyesmivel találkozni.

2012. dec. 16. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Molekuláris bionika (SZTE-TTIK)

Sokat nem tudok róla, de itt vannak biológia, matek, kémia, fizika kurzusok egy szakon belül, én csak ezt az egyet ismerem.

Esetleg matematika-biológia tanári szak, de akkor is az egyiket választani kell főszaknak.

2012. dec. 16. 16:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Olyan helyet ahova kell biosz és kémia de matek és fizika nem olyan nincs. Ennek legfőbb oka hogy ahol bioszt tanulsz ott szinte tuti van kémia.
2012. dec. 16. 16:20
 4/9 A kérdező kommentje:
a molekularis biologiarol eleg sokat hallottam es neztem is utana hiszen ez all hozzam a legkozelebb csak nem tudom hogy egyetem utan mennyire tudom majd felhasznalni mivel eleg uj dolog
2012. dec. 16. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Biomérnöki esetleg? :)
2012. dec. 16. 22:34
 6/9 A kérdező kommentje:
koszonom az otleteket :)
2012. dec. 17. 13:50
 7/9 bensdorp ***** válasza:

Biomérnökin elég kevés a biológia + matek, ott is inkább a kémia + fizika van túlsúlyban.

Biológia-matematika egyértelműen tanári vagy molekuláris bionika (ami nem csak Szegeden van, ahogy írták, Budapesten is a Pázmányon).

2012. dec. 17. 14:01
 8/9 A kérdező kommentje:
a molekularis bionikan gondolkozom en is a PPKE, csak nem tudom eldonteni mennyire jo mivel eleg sok negativ dolgot olvastam arrol hogy a tanarok nem eleg felkeszultek mivel ez egy uj szak
2012. dec. 17. 19:02
 9/9 bensdorp ***** válasza:
Nem a tanárokon múlik, hogy milyen szakember leszel. Az ismereteket egyetemen és utána már mindenkinek magának kell összegyűjtögetnie ahhoz, hogy igazán jó legyen abban, amit csinál.
2012. dec. 17. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!