Milyen az egyetem? Valaki mesélje már el. Milyen az egyetemi élet?
Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 15:23
1/4 anonim válasza:
Szop@s.
Heti 4 nap reggeltől estig órák, aztán optimális esetben még otthon is jó sok tanulás. Ha nem teszed, akkor a vizsgaidőszak lesz pocsék, rengeteg munka, és nagy nehezen átcsúszol 2-esekkel. Meg az UVk, IVk, ami miatt mindenki megvet. Mindezt jó sok pénzért félévente. Persze neked nincs pénzed, nem tudsz rendesen bulizni, nem tudod a csajodat elvinni sehova, mert csóró vagy. Munkát nem kapsz olyat, ami beleférne az idődbe. Nagy nehezen kibekkelsz így 3.5 évet, mire rájösz, hogy az egész értelmetlen volt. Nem hívnak be interjúkra, hiába küldöd a jelentkezésedet több száz helyre. Ha be is hívnak, akkor valami marketinges sz@rság.
2/4 A kérdező kommentje:
de középiskolával se lehet munkát kapni.. egyetemmmel biztos lehet
2012. dec. 13. 16:06
3/4 anonim válasza:
Én szeretem. Nálunk jó a közösség, a tanárok jófejek és vizsgán is egész rendesek.
4/4 A kérdező kommentje:
hová jársz?
2012. dec. 13. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!