252 pontom van összesen, ami tudom hogy igen kevés ahhoz hogy jövőre felvegyenek. Viszont fizetős főiskolára be tudnék kerülni ennyi ponttal? És ha igen akkor egy félév 250. 000-300. 000 Ft között mozog ami már ér is valamit?
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 18:49
11/11 anonim válasza:
Természetesen nem emeltre gondoltam :D 80-as matek + infó + egy közép nyelvvizsga (amit még én is ki tudtam magamból préselni, pedig aztán a nyelvtanulásra mindig is tettem magasról) már 344 pont. Na jó, akkor ne 350 legyen a határ, hanem mondjuk ennyi :D Vagy kicsit kevesebb, de ezt igazán nem nehéz összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!