Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 252 pontom van összesen, ami...

252 pontom van összesen, ami tudom hogy igen kevés ahhoz hogy jövőre felvegyenek. Viszont fizetős főiskolára be tudnék kerülni ennyi ponttal? És ha igen akkor egy félév 250. 000-300. 000 Ft között mozog ami már ér is valamit?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 18:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
53%
Természetesen nem emeltre gondoltam :D 80-as matek + infó + egy közép nyelvvizsga (amit még én is ki tudtam magamból préselni, pedig aztán a nyelvtanulásra mindig is tettem magasról) már 344 pont. Na jó, akkor ne 350 legyen a határ, hanem mondjuk ennyi :D Vagy kicsit kevesebb, de ezt igazán nem nehéz összehozni.
2012. dec. 10. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!