252 pontom van összesen, ami tudom hogy igen kevés ahhoz hogy jövőre felvegyenek. Viszont fizetős főiskolára be tudnék kerülni ennyi ponttal? És ha igen akkor egy félév 250. 000-300. 000 Ft között mozog ami már ér is valamit?
3. válaszoló:
ez abszolút de nem volt szép tőled. főleg azért, mert nekem tavaly 364 pontom lett (szval a 350 ponthoz elég közel) mégis sokat tanultam azért. bármikor bejöhet egy gikszer, ahogy velem is történt infó emelt érettségin.
"ez abszolút de nem volt szép tőled. főleg azért, mert nekem tavaly 364 pontom lett (szval a 350 ponthoz elég közel) mégis sokat tanultam azért. bármikor bejöhet egy gikszer, ahogy velem is történt infó emelt érettségin."
Ha matekból, fizikából, kémiából, infóból stb emeletezni akarsz, akkor szinte mindenhol beleverik a fejedbe, hogy előtte tegyél le egy közepet, mert az emelten érdekes dolgok is előjöhetnek. És amúgy nem volt szép, de őszinte, pont letojom, hogy szerinted mi szép meg mi nem.
"Ha matekból, fizikából, kémiából, infóból stb emeletezni akarsz, akkor szinte mindenhol beleverik a fejedbe, hogy előtte tegyél le egy közepet, mert az emelten érdekes dolgok is előjöhetnek"
voltam közép szinten is 1 évvel korábban, nem írom le hogy sikerült, de elhiheted, hogy "elég jól".
"Ja, amúgy ahhoz, hogy infóból meg matekból 80% körül összehozz egy érettségit, nem kéne több 1 hónapnyi tanulásnál."
Sztem te nem vagy tisztába, hogy ezzel mit mondtál. 1 hónap alatt képes lennél megtanulni integrálni/deriválni mind e mellett megtanulni szinte egy teljes programnyelvet, ráadásként készülni mind a két szóbelire?:)
(ezeket az egyetemen is 3 hónap alatt adják le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!