Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit kell tennem egyetem után,...

Mit kell tennem egyetem után, ha doktorit szeretnék?

Figyelt kérdés
Egyik tanárom az én szakomon végzett, és 4 évvel idősebb, már doktor. Kulturális különbözőségek vizsgálatából szerezte, és én is ebből szeretném.
2009. aug. 20. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezni kell PhD-re. Keresd az erre vonatkozó információkat a sulid honlapján.
2009. aug. 20. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Megcsinálod az alapszakot,továbbmész mesterre,az ugye 5 év.Utána jelentkezhetsz Phd-re,az további 2 év.
2009. aug. 20. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
3 év a PhD, csak a félreértések elkerülése végett írom!
2009. aug. 20. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Igazad van,bocs elírtam

második válaszoló

2009. aug. 21. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen a Phd valóban 6 félév (3 év), de a doktori disszertáció megírása ennél több időt vehet igénybe. Publikálni kell, előadásokat kell tartani a témában... és persze meg is kell élni mellette valahogy. Szóval sokan nem három év alatt jutnak el a Phd-ig, ami amúgy egyáltalán nem szokatlan, van aki 10 évig is dolgozik egy disszertáción, persze ez függ attól is, hogy milyen a téma, milyen anyagmennyiséget, milyen forrásokat kell felkutatnia. Azt javaslom kérdezősködj egy kicsit róla, mielőtt belevágsz.
2009. aug. 24. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!