Mi a helyzet az alábbi esetben, kreditelismertetés ügyében?
Mi a helyzet az alábbi esetben?
Korábbi, de már kredites rendszerben folytattam magyar szakos tanulmányokat. Vannak elvégzett tárgyaim, amiket szeretnék megfeleltetni a jelenlegi tanulmányaim során. (Most akarom befejezni a korábban elkezdett szakot.)
Viszont ahogy néztem a tárgyak kreditértékét és leírását ez az észrevételem.
Egy konkrét tárgy: Folklór
Annak a követelménye, amit én végeztem el és a jelenlegi követelménye ugyanaz, vagy minimum 75%-ban megegyezik.
VISZONT korábban, amikor én végeztem, ez a tárgy még csak 1 kreditet ért, most viszont már 2 kredites.
Ez esetben nem fogadják el a korábban teljesített tárgyat? Vagy ilyenkor a követelmények egyezését nézik? Vagy számít az is, hogy mennyi kreditet ért régebben és éppen most?
Sok ilyen tárgyam van, aminél időközben növelték a kreditértéket, de a követelmény ugyanaz, mint amikor én végeztem el.
Továbbá, ha ez még számít: ugyanabban az intézményben kérném majd a beszámítását, ahol korábban már teljesítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!