Vannak olyanok akik a jeleblegi helyzet miatt nem mennek egyetemre?
Első: ez attól függ, ki mit ért a jelenlegi helyzet alatt.
Engem például felvettek idén, de nem iratkoztam be. Nem államira jelentkeztem alapból, de tutira elrettentett volna a szerződés. Máskülönben azért nem mentem, mert szarban van a család pár éve, gondoltam, inkább dolgozom, és besegítek itthon, és majd később jöhet az egyetem. Idén még bűntudatom lett volna, persze senki nem értette, miért nem mennék szívesen, tehát senki nem kérte, hogy ne menjek. Nem számítottam rá, hogy a takarítói munkákhoz is 8 év tapasztalat és okj szükséges, szóval egyelőre szar döntés volt nem beiratkozni. Amúgy én külföldön képzelem el az életem, bár én a ,,jelenlegi helyzetek" előtt is már azt mondogattam, hogy kint fogok élni itt meg ott. Szóval nekem ez olyan megvalósítandó cél... Meg nincs is itthon semmi, ami nagyon vissza tudna tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!