Felsőfokú Okj-nál mi a helyzet?
Figyelt kérdés
Szóval olvastam valami hasonlót, hogy 2013-tól a felsőfokú szakképzésben meghirdetett szakokat ugyanúgy kell majd bejelölni, mint az egyetemeket/fősulikat.. Ha elvégzek egy ilyen 2 éves képzést ez is levonja az államilag támogatott éveket? Vagy hogy van ez? :/2012. szept. 9. 21:44
2/5 anonim válasza:
szia!
én most kezdtem el egy 2 éves felsőfokú okj-t és mondták a tanárok,hogy jövőre már csak fősulin v. egyetemen lehet tanulni ezeket és fizetni kell
3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez így nagyon jó lesz... :/ Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hány államilag támogatott félév van?
2012. szept. 9. 21:55
5/5 anonim válasza:
Ezt mindig mondogatták, hogy nem lesz állami még az én időmben is, pedig az 2 éve volt, és idén is volt.
Igen a 12 félévedből 4 elmegy erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!