Milyen egyetemet/szakot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Angol,info és töriből vagyok jó, ezekkel fogok felvételizni, ezek hova lehetnek jók?

2012. nov. 23. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Ennyi nem ajánlanék semmit. Mit szeretnél dologzni? Miben vagy jó? (hagyjuk a tantárgyakat, mert az keveset mond)
2012. nov. 23. 16:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Nemtudom mit szeretek:D szeretem az törti az angolt és az informatikát.

Mivel matekból szar vagyok nagyon sok hely kiesik, így ez a 3 marad. Nem kedv szerint megyek tanulni, hanem oda ahova felvesznek...

2012. nov. 23. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:

"oda ahova felvesznek..."

- A munkahellyel is így leszel?

Egyébként akkor ezek szerint neked iskolán kívül nincs is életed? Csak egy tanulógép vagy, gyártod a jegyeket, de más személyiségjegyed nincs?

2012. nov. 23. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:
.. na jó, szívem szerint csillagász lennék leginkább, de Magyarországon semmire se mennék vele, ráadásul fizikából is atomszar vagyok
2012. nov. 23. 16:53
 5/8 A kérdező kommentje:
szóval a reális esélyeket kell nézni.
2012. nov. 23. 17:01
 6/8 anonim ***** válasza:
A könyvtár-informatika jó szakirány lenne neked, de nagyon sok van belőlük, a szakmában nem nagyon tudnál elhelyezkedni ha nincs protekciód vagy szerencséd. De tanulás, iskola szempontjából jó lenne, aztán még akármi is lehet belőled.
2012. nov. 23. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:

De mehetsz sima angolra vagy történelemre is, plusz még felvennél hozzá valami más szakot, vagy együtt a kettőt, ha lehet.

Van olyan infós vagy mérnök infós szak is, ahol olyan nagy matekot azért nem kérnek számon. Az infós vonal azért lenne jobb, mert azokra azért nagyobb a kereslet.

2012. nov. 23. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha csillagász akarsz lenni, legyél az, de ahhoz kell a fizika, kémia, matematika.
2012. nov. 24. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!