Mea29 kérdése:
Hogyan lehetek rendőr 29 évesen? Rendelkezem már egy diplomával (szoc. Munka). MSC-re jelentkezhetem a Nemzeti Közszolgálati egyetemre? Milyen a felvételi követelményrendszere? Átképző tanfolyam már nem létezik?
Figyelt kérdés
Elsősorban a bűnmegelőzés érdekel, mivel a főiskolai gyakorlatom alatt ezzel foglalkoztam a rendőrségen. Melyik szakot érdemes megjelölni, ha ezzel akarok foglalkozni?2012. nov. 23. 10:54
31/34 csidaa válasza:
Igen, dolgozom, de tőled még nem kaptam választ :)
32/34 anonim válasza:
Nem még nem jelentkeztem jövőre szeretnék! A szegedinek állítólag koszos a kollégiuma és nehezebb oda felvételt nyerni!
33/34 anonim válasza:
Én is 29 évesen jelentkeztem egy 6 hónapos képzésre a rendőrségre egy nappali főiskolán megszerzett diplomával. (persze nem volt diplomához kötve a képzés) Ez egy alapképzés volt a Miskolci RSZKI-ban, és már az első nap kineveztek minket. Persze ez nem tiszti végzettséget adott, csak tiszthelyettesit. Ami az előnye volt, hogy az első naptól fogva kaptunk fizetést. Ha kérdésetek van ezzel kapcsolatban, akkor szívesen válaszolok.
34/34 pothy19 válasza:
Szia ! A legutolsótól szeretném kérdezni, hogy erre te hogyan és hol jelentkeztél ? Én most végzek egyetemen, és szeretnék állományos lenni, viszont a közszolgálatiról már ,,kiöregedtem" (25 év a felső korhatár, és most töltöttem be). Köszi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!