Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan lehetek rendőr 29...

Mea29 kérdése:

Hogyan lehetek rendőr 29 évesen? Rendelkezem már egy diplomával (szoc. Munka). MSC-re jelentkezhetem a Nemzeti Közszolgálati egyetemre? Milyen a felvételi követelményrendszere? Átképző tanfolyam már nem létezik?

Figyelt kérdés
Elsősorban a bűnmegelőzés érdekel, mivel a főiskolai gyakorlatom alatt ezzel foglalkoztam a rendőrségen. Melyik szakot érdemes megjelölni, ha ezzel akarok foglalkozni?
2012. nov. 23. 10:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lett rendőr
2013. jún. 3. 17:54
 22/34 anonim ***** válasza:
Miért? te rendőr akarsz lenni?
2013. jún. 3. 17:54
 23/34 csidaa válasza:
Visszaolvastam, félreolvastam. Csak rendőr akar lenni.. Igen, én is gondolkodom rajta, de nem sok esély van ahogy látom. Kriminalisztikára jelentkeztem volna, amikor elindult a képzés, de nappalira nem tudok járni sajnos.. :(
2013. jún. 3. 19:20
 24/34 anonim ***** válasza:
Lány vagy igaz?rendészeti Szakközépiskolához mit szolsz? bár az is nappali..
2013. jún. 3. 21:43
 25/34 csidaa válasza:
hát ez a baj! ahogyan utánanéztem, csak ez az egy lehetőség van. de hát akkor meg nem tudok miből megélni :D szóval vicc.. meg csalódás.. és igen, lány :)
2013. jún. 5. 21:58
 26/34 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. jún. 6. 06:56
 27/34 csidaa válasza:
25, miért?
2013. jún. 6. 21:11
 28/34 anonim ***** válasza:
És ha egy évig gyűjtenél rá? Akkor jövőre jelentkezhetnél! Amúgy neked melyik suli a legszimpatikusabb?Én a szegediről nem sok jót hallottam
2013. jún. 6. 21:44
 29/34 csidaa válasza:
Az a baj, hogy az embernek sok mindenre kellene spórolnia. Nem tudom. Mérlegelnem kell.. Én nyugaton lakom, inkább afelé kacsintgatok :) Nem szeretnék nagyon távol kerülni (ha egyszer úgy alakulna). Te jelentkeztél végül? És a szegediről mi nem jót hallottál?
2013. jún. 6. 21:53
 30/34 anonim ***** válasza:
Most amúgy dolgozol a szakmádban vagy valahol?
2013. jún. 7. 07:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!