Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik egyetemen érdemes...

Melyik egyetemen érdemes pszichológiát tanulni?

Figyelt kérdés
Májusban érettségizem és pszichológiát szeretnék tanulni. A Károli, a Pázmány és a Debreceni egyetem között őrlődőm. Mindegyikről olvastam jót és rosszat is ezért a ti segítségeteket kérném, hogy írjátok meg tapasztalataitokat, véleményeteket.

2012. nov. 22. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
egyiken sem.
2012. nov. 22. 17:46
 2/8 A kérdező kommentje:
miért gondolod így?
2012. nov. 22. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:

én a Károlira járok és nagyon szeretem!

Gyakorlatias, hangulatos, a tanárok 90%-át lehet tegezni, és az épület is rendben van.

viszont a szervezés nem az erősségük.. :)

2012. nov. 24. 12:43
 4/8 A kérdező kommentje:
külföldi ösztöndíj lehetőségek mennyire vannak a szakon?
2012. nov. 24. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Van pl. ERASMUS program,legalábbis a Károlin és az ELTE-n eddig biztos volt.Azt nem tudom,hogy az átszervezések,a államilag támogatott ERASMUS helyek csökkentése érinti-e a szakot,ennek utána kell nézni.
2012. nov. 26. 13:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. nov. 26. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:

én is a Károlira járok, és semmi pénzért nem jönnék ide még egyszer. az oktatás nagyobb része tényleg színvonalas, viszont a szervezés és a diákélet csapnivalóan sz.r. én nem azt kaptam, amire számítottam. ha lenne rá lehetőségem, én már csak külföldön kezdeném a BA-t. nézz utána, Bécsben és Skóciában, valamint az északi országokban több helyen is ingyenes az oktatás. szerintem ezerszer többre mész vele (szakmai és élményszerzési szempontból is), mint ha itthon kezdenéd. (hozzáteszem, hogy a többi pesti pszichológia szakról is kb. ugyanezeket hallom pepitában.)

egy Károlis pszichológushallgató.

2012. dec. 2. 17:48
 8/8 A kérdező kommentje:
A diákéletről már én is halottam rosszat ezért is gondolkodtam el a Pázmányon is mert ott elvileg jól működnek ezek a dolgok és az oktatás színvonala is jó. De köszönöm a külföldi ötletet majd utána nézek.
2012. dec. 3. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!