Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes pszichológiát tanulni?

Érdemes pszichológiát tanulni?

Figyelt kérdés

Érdekel a dolog és nagyon szeretek másokon segíteni és kitapasztalni az embereket.olyan 4-es tanuló vagyok, milyen szakra lenne érdemes menni?

Igaz, néha azt érzem, hogy magammal sem vagyok néhány dologban még tisztában..

18/L

2010. máj. 29. 12:36
 1/9 anonim válasza:
Milyen iskolába jársz? milyen szakra?
2010. máj. 29. 12:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Gimnázium, szakközepes vagyok, de azon belül kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció

Érdekelnek a gazdasági tárgyak is, csak a matekot nem szeretem, inkább humán beállítottságú vagyok:)

2010. máj. 29. 12:44
 3/9 anonim ***** válasza:
pszichologiára egyetemen nagyon magasak a pontszámok. a négyes jó, de szerintem oda nem elég...
2010. máj. 29. 12:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de gondolom h az érettsig nyom nagyot az egészen
2010. máj. 29. 12:49
 5/9 A kérdező kommentje:
*érettségi
2010. máj. 29. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Az érettségi nagyot nyom, de duplázással bekerülni elég necces. Nézd át a pontszámítást meg az előző évek ponthatárait...
2010. máj. 29. 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:
érettsi nyom persze, de pl legalább egy középfokó nyelvizsga és egy emelt szintű érettségi hogy oda bekerülj, aztán kell még egy nyelvvizsga hogy diplomát kaphass... 450 körül mozog minden hol a pont és 480 a maximum...
2010. máj. 29. 18:23
 8/9 anonim válasza:
engem is érdekel a pszichológia, én a pályaválasztási könyvben néztem utána h mi is kell, a könyvtárból ki tudod kölcsönözni, de sztem ha biztosra akarsz menni akk 2 emelt, mert ugye 4-es tanuló vagy, és az érettségit is nagyon jól kell megírni.
2010. máj. 29. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Röviden: NEM!
2010. máj. 30. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!