Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha valaki nem tud mit kezdeni...

Ha valaki nem tud mit kezdeni magával, nincsenek kapcsolatai, nem tudna lehelyezkedni az majd diplomával se tud?

Figyelt kérdés
Mert gondolom ilyen vezetőket nem úgy ültetik a székbe, hogy xy megszerezte a diplomát és holnaptól már dolgozik is. Szóval nem tudom megéri-e mondjuk műszaki menedzsernek menni, azt mondják majd az egyetemen alakul valami, de ha nem, akkor meg elég zsákbamacska, jobb lenne egy szakma.17f bizonytalan felvételiző. mondjuk villamosmérnökin vagy gépészmérnökin is gondolkodok, csak azt nem tudom pontosan ezek mit csinálnak.(itt is csak ilyen olyan vezetőnek való lesz az emberből- a felvi írásai alapján)
2012. nov. 8. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyanra ne menj, amelyik szakon mindenfélét tanulsz, de úgy igazán semmit se tanulsz meg.
2012. nov. 8. 19:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Műszaki menedzseren valami ilyesmi van: összekötő kapcsolat a mérnök és a vezetőség közt elvileg, de most ezt így elképzelni nem tudom mit jelent.
2012. nov. 8. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Elvileg az is olyan, hogy mindenből tanulsz, se semmit se tanulsz meg igazán.

Biztos hasznos lenne, de a mai válságban, szegénységben gondolom utolsó előtti a műmen, akit keresnek (utolsó a környezetmérnök). A másik, sejteni vélem, hogy műmen-ekből is erős túlképzés van.

Ezért azt nem mondanám, hogy büfészak, mert biztos nehéz, és ismétlem, tuti van haszna. Bár minek nincs?

De inkább valami hagyományosabb, hagyományosan keresett konkrétra menjél, akkor lesz kenyered.

2012. nov. 8. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!