Melyikkel tudnák könnyeben lehelyezkedni? A reál vagy a humán szakkal?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 19:32
2/5 anonim válasza:
Egyértelműen reál. Humán szakon túlképzés van (lsd. bölcsészek) A műszaki/vegyész stb. emberekből most elég nagy hiány van, ahogy reál tanárokból is. Ha mind2-t szereted, inkább a reált válaszd, azzal többre mész :)
3/5 A kérdező kommentje:
jajj most vettem észre, hogy lehelyezkedni-t írtam...bocsánat, elhelyezkedni-t akartam, mielőtt valaki letolna.
2010. márc. 17. 20:08
4/5 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak humánt felejtsd el. Jogászból, bölcsészből rengeteg van. Humán tanárból szintén.
Azonban reálból kevés szakember van.
Mérnök, informatika, fizika, matek, gazdaság (sok van ebből is, de nem telített) orvos, stb.
5/5 anonim válasza:
Azzal, amelyikben legjobban otthon erzed magad, persze effelett fejleszd magad önmenedzselesbol, mert akarmit tanulsz, ha nem tudod eladni magad, diplomas munkanélkuli leszel.
Nem ajanlom, h valamilyen egyetemet azért vegezz, mert jol meg lehet elni belole!Ha nem all kozel hozzad, ugyis barmi lehet, mert nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!