A következő egyetemek/főiskolák közül melyikbe milyen eséllyel kerülhetek be jövőre?
Ezek közül hová a legkönnyebb bekerülni? Úgy számolom, hogy olyan 240 pontom lesz...
Valaki tudna egy rangsort csinálni? Akinek esetleg van már tapasztalata... Nincs valami oldal, ahol látható, hogy idén mely szakokra mennyien jelentkeztek összesen?
Eötvös Loránd Tudományegyetem
Informatikai Kar
Eszterházy Károly Főiskola
Természettudományi Főiskolai Kar
Debreceni Egyetem
Informatikai Kar
Miskolci Egyetem
Gépészmérnöki és Informatikai Kar
Nyíregyházi Főiskola
Természettudományi Főiskolai Kar
Pannon Egyetem
Műszaki Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Természettudományi Kar
Szegedi Tudományegyetem
Természettudományi és Informatikai Kar
Ezeket néztem ki (programtervező informatikus szakok).
Valamint még egy kérdésem lenne: felvételinél hány felsőoktatási intézményt jelölhetek meg? Oda nagyobb eséllyel kerülök be, amit első helyen jelöltem?
www.felvi.hu
Nézd meg az idei ponthatárokat.
Bármennyit megjelölhetsz.
Oda vesznekfel, ahová elég lesz a pontod, és a sorban előrébb jelölted meg.
Tehát ha elsőnek megjelölöd az eltét, másodiknak a debreceni egyetemet, és elég lesz a pontod mindkettő helyre, akkor az eltére vesznek fel.
Felvi.hu-n nézd meg az idei ponthatárokat, az alapján lehet mérlegelni. Meg az is ott van, hogy hova hányen jelentkeztek.
De hogy jövőre mennyi lesz a ponthatár, azt senki sem tudja, csak találgatni lehet.
240 pont szerintem egyik helyre sem lesz elég progtamtervező informatikus szakra.
Ja bocs, nyíregyházi főiskolán csak 223 volt idén a ponthatár.
Ha jövőre is ennyi lesz, neked pedig 240 pontod lesz, akkor garantáltan felvesznek.
Hol találom meg ezeket a ponthatárokat felvi.hu-n? Az Eszterházy Károly Főiskola
Természettudományi Főiskolai Kar-ra mennyi volt a ponthatár?
279
Rögtön felvi.hu főoldalán ott van középen az a csík betűkkel, ott megkeresed az iskolát.
(és oda van írva alá, hogy PONTHATÁROK 2009)
De ha ennyire nem tudsz eligazodni egy honlapon se, meg magadtól megtalálni az információt, amit keresel, akkor miért pont progamtervező informatikus szakra akarsz menni, már bocs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!