Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vegyész vagy meteorológus?

Vegyész vagy meteorológus?

Figyelt kérdés
A fizika,kémia és a földrajz a kedvenc tantárgyam. Fakultációnak is jővőre ezek közül 2-t fogok felvenni, de nem tudom melyik helyezkedik elkönnyebben,leginkább külföldön szeretnék élni, hova érdemes menni? és Magyarországon el lehet vele helyezkedni? ELTE ttk szakot néztem ki magamnak és vagy földtudományi vagy fizika vagy a kémia szak érdekelne. Muszáj emeltet tennem bármelyikből is vagy elég a közép?
2012. okt. 28. 14:16
 1/4 A kérdező kommentje:
orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus szak is érdekelne
2012. okt. 28. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Vegyész.
2012. okt. 28. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Orvosi laborossal külföldre érdemes, itthon sima asszisztens lehetsz vele, külföldön laborvezető, a vegyész mindenhol jó. fizikával inkább a mérnöki(villamosmérnök) azzal itthon is pályakezdőként több 100ezret kereső főnök lehetsz! Földtudományt nem igazán lehet hasznosítani.
2012. okt. 28. 16:23
 4/4 A kérdező kommentje:
igazából mérnök semmiképpen sem szeretnék lenni, pedig tudom, hogy nem keresnek rosszul. köszönöm a tanácsokat!
2012. okt. 28. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!