Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyiket választanátok az...

Melyiket választanátok az alábbi mérnök szakok közül?

Figyelt kérdés
Gépészmérnök, anyagmérnök, mérnökinformatika, villamosmérnök? És miért (pro @ kontra)? Illetve melyikhez miből kell érettségizni, meg milyen érdeklődés szükséges hozzá?
2012. szept. 30. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Én majd gépészmérnökire fogok járni ha minden jól megy :)

A legkeresettebb a gépész- és villamosmérnök, egész Európában. Olvasgass itt

[link]

oh, most nézem hogy a mérnökinfó nincs ezek között, tessék:

[link]

Amúgy gépész, ha érdekelnek a gépek pl.:motorok, gépjárművek stb.

villamos, ha inkább az elektromosságtan érdekel. a másik kettőt nem annyira ismerem.

2012. szept. 30. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem tudom :,( sorry Verzeihung iertare perdón
2012. okt. 3. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:

szia

Bár én nem mérnöknek tanultam,de szerintem ez mind jó,van rálátásom a dologra.Ha sorrendet kellene állítan,talán:

mérnökinfo

villamos

gépész

az anyagot nem tudom hova tenni,de mindegyikkel lesz állásod,viszont jónak kell benne lenned.Azt is számításba kell venned,hogy ezek nagyon különböző szakmák attól még,hogy mind mérnöki...

Járj utána részletesen milyen tantárgyak vannak,miket kell tanulni,mik azok amik hozzád közelebb állnak,és milyen arányban vannak azok,amik kevésbé mennek.

Ha felmész az egyetemek honlapjára,akkor ott találsz infot ezekről,szakleírás,tantárgyak,órarendek,stb.Esetleg nézz szét más fórumokon,akik végeztek,mi a véleményük,milyen lehetőségek vannak.Érdemes az egyetem mellett idegen nyelveket is tanulnod,mert külföldön nagyon jó lehetőségek vannak,és itthon is hasznos lehet.

Ha tuti állást akarsz,akkor BME.Viszont oda nehéz bekerülni,nehéz elvégezni,csak akkor fog menni,ha nagyon közel áll hozzád,amit tanulsz.

Érettségi: gondolom matek,info,kémia,fizika,választható,de ezt felvi.hu-n megtalálhatod.

2012. okt. 7. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!