Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ezekhez a szakmákhoz mennyire...

Ezekhez a szakmákhoz mennyire probléma a rossz látás? Írjatok léccives! Fontos!

Figyelt kérdés

Ezekhet a szekmákat milyen mélységű látásromlásig lehet végezni ( kb. hanyas dioptriákig)

Melyik szakmát, foglalkozást nem lehet végezni a rossz, gyenge szemmel? ( kb. hanyas dioptriáig, rövidlátás esetén)

-tanár

-tanító

-vegyész technikus

-masszőr/gyógymasszőr

-pszichológus

-szemészorvos

-orvos

-természetgyógyász

2009. aug. 2. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ha bármelyiknél is az lenne, akkor már régen rossz. Akkor mit dolgozhatok szemüvegesként? Horgony? Hihetetlen.
2009. aug. 2. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem az. A szemésznél kicsit poén azért. Vmi vakegérnél voltam sportorvosnál múltkor, tök messze állított... kb semmit se láttam bal szemmel, de mivel ő se látta a táblát nem volt gond, nem tűnt fel neki :D
2009. aug. 2. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyiknél sem hátrány a rossz látás. MOndjuk orvosnál ha műt azért nem árt ha pontosan látja látja a dolgokat.
2009. aug. 2. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
A szakmákkal nincs probléma, az orvossal és a vegyész technikussal sem, de akkor nagyon fontos a megfelelő szemüveg! Szerintem nem kizáró ok egyiknél sem:)
2009. aug. 2. 16:55
 5/7 A kérdező kommentje:
De nem magam a szemüveg, hanem a dioptria számok!
2009. aug. 2. 20:23
 6/7 A kérdező kommentje:
javítás: maga
2009. aug. 2. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha 100%-osan korrigálható szemüveggel a látásod, akkor egyiknél sem.
2009. aug. 5. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!