Kettős látás? Mennyire probléma?
Amióta az eszemet tudom, így látok, ezért nem is tulajdonítottam neki jelentőséget. És igazából nem is tudom, hogy egyáltalán ezt nevezik-e kettős látásnak.
Ha belebambulok a képbe, akkor a közel lévő tárgyak körvonalát duplán látom.
De ha pl az ujjamat tartom magam előtt, és távolabbra koncentrálok, akkor az ujjamból kettőt látok.
Zavarni egyáltalán nem zavar a dolog semmiben. Milyen hátrányai lehetnek a későbbiek folyamán?
Szemüveges vagyok (-1,5 mindkét szemre) és később szeretnék egy lézeres kezelést, mert nem szeretem a szemüveget. Ez lehet kizáró tényező a műtétnél?
19F
Ez nem kettőslátás. Ha "bambul", akkor mindenki így lát. És ha a fókusszal játszik, akkor is. Ez normális.
Kettőslátás az, amikor mindig mindent így látsz. Nekem most ez van és borzasztóan megnehezíti a dolgom, mert rontja a térérzékelésem. De hangsúlyozom, bambulás nélkül, folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!