Nyugat Magyarországi egyetem-Andragógia szak-művelődésszervező szakiránnyal-vélemény? (kérdések lejjebb)
Figyelt kérdés
1.A felvi.hu szerint Győrben, Sopronban és Szombathelyen van a képzés helye, de a suli oldalán csak Győrt találtam. Most akkor hogy is van ez?
2. Hol lehet elhelyezkedni ezzel a szakmával?
3. A neten csak költségtérítéses képzést találtam, van államilag támogatott is?
2012. szept. 14. 20:04
1/4 anonim válasza:
1. Megnéztem, ez nincsen a felvi.hu-n, csak Győr van.
2. Milyen szakmával? Úgy érted a szakkal? Szinte sehol, csak ahová érettségi is elég lenne.
3. Remélem csak az van, felesleges diplomás munkanélkülieket képezni.
2/4 anonim válasza:
a másodikra te magad is jól tudod a választ...
3/4 A kérdező kommentje:
de én meg ugy olvastam felvin, igaz ott csak andragogia volt irva, ezért nem értettem..
amugy meg akkor mivel lehet elhelyezkedni? milyen szakkal? mert szinte már semelyik sem biztos..
2012. szept. 17. 15:57
4/4 anonim válasza:
Úgy van biztos, hogy vannak szakok, mint az andragógia, amelyikkel biztosan nem fogsz, legalábbis "szakmában" nem. A jó szakokkal nem biztos, hogy el tudsz helyezkedni, de legalább esély van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!