Melyikre érdemes szakosodni, majd lediplomázni?
Gazdaságinformatikus, Mérnökinformatikus vagy Programtervező informatikus szakon érdemes a mai világban lediplomázni a továbbiakban?
Nem fogok újat mondani, de nálam is igen fontos az, hogy milyen kezdő és a továbbiakban fizetések lehetségesek nettóban?
Viszont ezt azért kérdeztem ilyen bátran mert ez az a 3 szak amit az életben SZÍVESEN dolgoznék,tehát így már csak érdemes a kp-ért érdeklődnöm.
Milyenek ezek a munkahelyek szellemileg? Stressz esetleg? Vagy az légkörtől is függ?
Mesterképzésen nem hiszem ,hogy végeznék, viszont akkor így néznék ,hogy lenne nekem:
-Érettségi (szakos érettségivel, Ker.Mark.alapismeretek)
-B1 Kategóriás gépjárművezetői jogosítvány
-ECDL vizsga
-Közép (későbbiekben lehet, hogy felsőfokú) Angol Nemzetközileg elismert nyelvvizsga
-Olasz középfokú Nemz.elism. nyelvvizsga
-Az adott szakon elvégzett Diploma.
Esetleg még valami amit kiegészítésképpen ha mondjuk fontos tudnátok nekem ajánlani? Legyen az valami képzés vagy nyelv? És persze, hogy MIÉRT?!
Proginfo túl elméleti? ha neked a programozás annak számít...
Gazdinfo meg 60-70 %-ban megegyezik proginfoval. Hosszabb is a képzés a plusz tárgyak miatt.
Szinte mindegy melyiket végzed el, mert mindegyik jó lehetőség.
Te végeztél proginfót? Mert én igen.
Érdekelne az a 70% átfedés, sorolhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!