Baja EJF? Mik a vélemények, tapasztalatok?
Szerintem se tedd.
Ha mégis erre a szakra mész, akkor már az első pillanattól kezdeni kell ismerkedni szakmán belüliekkel, különdolgokra járni.. Aztán majd valami mesterszakot nézni.
Remélem így már el lehet helyezkedni, én is ezen a szakon vagyok, és fentiek adnak némi reményt. De csak némit...
Ráadásul a hallgatói szerződés miatt ki se mehetsz.
Te vagy az, aki rendszeresen kérdezget a környezetmérnöki szakról, aztán eltűnik? Hogy beleszámít-e a technikusi bizonyítvány illetve hogyan készülhetnél előre a szakra?
Ha nem Te vagy, bocsánat.
Pedig úgy hallottam ez a vizgazdálkodási elvileg keresett szakma:S
És tudnátok valamit ajánlani mit csináljak??
Akkor nem Te voltál, ne haragudj rám.
Szerintem alaposan nézz körül a szakoknál, ne erre menj tényleg. :( Hidd el, nem vagyok túl boldog, hogy ezt kell írjam!
Akkor menj vízgazdálkodással kapcsolatos szakra.
Vagy menj valamelyik műszaki szakra az EJF-en a kettő közül, bár asszem a környezetmérnökit számítják be teljes kredittel vagy hogy inkább arra, és utána hidrogeológus mérnöki mesterképzés.
Ebben a mesterképzésben én is gondolkodom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!