Én szeretem, de nagyon kemény.
Első év:
ősz: sejtbiológia, állatszervezettan, növényszervezettan ea + gyak, fizika, kémia felzárkóztató ha szükséges, kémia I, matek I ea + gyak, általános labor gyak, informatika
tavasz: állatrendszertan + gyak, növényrendszertan + gyak, állatszervezettan II + gyak, földtudomány, matek II + gyak, kémia II, kémia gyak, szerves kémia ea
Azt hiszem ennyi első évben a kötelező, mateknál meg kémiánál ha nincs meg első félévben a tárgyad, akkor nem vehetett föl másodikban a többit, szóval arra ügyelj.
Az első félév még nem annyira vészes, de tanulni kell, mert nagy a bukási arány. Második félévben nekem 30 zhm volt, minden héten pénteken állatrendszertan, kéthetente növényrendszertan, + a többi gyakból is...
Úgy tudom az idei gólyáknak már eltörölték a földtudományt, de nektek már lesz fejlődésbiológia, az nekünk állatszervezettan keretén belül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!