Emelt szintű érettséginél előre csak a témaköröket lehet tudni, és azon belül bármi lehet maga a tétel?
Vagy később mikor kiderül hogy hová leszek beosztva, megküldik a konkrét tételeket is?
Sosem voltam még emeltezni, nem tudom mi hogy működik...:S
attól függ miből emeltezel, mert matekból megadják előre a tételeket
a többinél sajnos csak témakör van
én elméleti gazdaságtanból emelteztem, meg vettem hozzá egy csomó könyvet, volt köztük egy elismertebb tételes könyvecske, amiben az összes témakör le volt bontva tételekre, vagyis egy témakör, egy tétel; a könyv elején le volt írva, hogy minden évben ugyan azok a tételek, csak másképp vannak megfogalmazva, nos, én ennek nem hittem, ezért mindent meg akartam tanulni
az utolsó éjszaka feladtam, és inkább a könyvre hallgattam, és igaza lett... :D, nagyon örültem magamnak
szóval amiből szeretnél emeltet tenni, abból a tantárgyból vegyél meg egy nevesebb ilyen könyvecskét, és lapozgasd át, az elejétől a végéig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!